Besloten vaartochten

Lady Madeleine

Het dagpassagiersschip “Lady Madeleine” is uitermate geschikt voor diverse besloten vaartochten. Dit geldt zowel voor bedrijven als voor particulieren. De accommodatie is geschikt voor gezelschappen van 80 t/m 250 personen.
Het is een flexibele accommodatie die afgestemd kan worden voor diverse evenementen en gezelschappen.
Het schip heeft 1 salon waardoor er een gezellige sfeer behouden en gecreëerd kan worden. Aan de voorzijde is er daarnaast een podium dat gebruikt kan worden als presentatieruimte of als dansvloer.

De volgende evenementen kunnen wij met de “Lady Madeleine”  voor u verzorgen: 

Bedrijfsfeesten

De thuishaven van de “Lady Madeleine” is Middelburg van waaruit ook de bedrijfsfeesten georganiseerd kunnen worden. Dit betekent uiteraard niet dat de bedrijfsfeesten per se vanuit Middelburg plaatsvinden. In heel Zeeland en België kunnen varende evenementen worden verzorgd.

Bruiloften

Taart Buffet LMDe meest unieke locatie voor uw bruiloft in Zeeland is de “Lady Madeleine”. U gaat namelijk letterlijk in het huwelijksbootje. Het begin van uw huwelijk kan aan boord plaatsvinden, het is namelijk ook mogelijk officieel aan boord te trouwen. Daarna kunt u trouwend beginnen aan uw huwelijk waarbij U varend, onder het genot van een toost door de letterlijke wisselende golven gaat bewegen. Onder de huwelijksvaartocht kunnen wij u voorzien van verschillende lekkernijen, waaronder bruidstaart, diverse hapjes als verschillende buffetten.

Als perfecte afsluiter kunt u aan het einde van de dag uw feest aan boord vieren.

Vergaderen / Seminars

bijeenkomstAangezien het schip over een ruime salon beschikt is het eenvoudig (leden-)vergaderingen en seminars te organiseren. Aan de voorzijde kunnen wij zorgen voor een scherm en een beamer om uw presentatie nog meer vorm te geven. Met name door de wisselende omgeving is het houden van een vergadering of meeting veel aantrekkelijker voor de aanwezigen. Daarnaast zal de presentatie positiever worden ontvangen dan in een situatie waarbij de muren op uw afkomen.

Vanzelfsprekend kunnen wij u met onze kwaliteitscatering van dienst zijn tijdens uw bijeenkomst.

Bedrijfsopeningen

Opening bedrijfspand VlissingenDe “Lady Madeleine” is perfect te gebruiken als flexibele locatie bij bedrijfsopeningen. Deze bedrijfsopeningen moeten vanzelfsprekend wel in een haven plaatsvinden. U bent in geen geval afhankelijk van het weer en beschikt over een ruimte die qua uitstraling veel meer te bieden heeft dan een partytent. Zowel in de Sloehaven als bijvoorbeeld de binnenhaven van Vlissingen, Yerseke als Terneuzen heeft de “Lady Madeleine” ook stilliggend, gefungeerd als partylocatie.

Exclusieve vaartochten

In de historie van onze activiteiten mochten wij verschillende exclusieve vaartochten mogen verzorgen. Dit betrof verschillende vaartochten voor het Koninklijk Huis als diverse vaartochten voor ministeries en andere overheden.

Catering

Koud buffet LMVoor de verschillende evenementen kunnen wij diverse catering verzorgen. Deze verzorgen wij geheel in eigen beheer. Hiermee kunnen wij zorgdragen dat uw wensen ook volledig invulling krijgen zonder onaangename verrassingen.  Slechts in bijzondere gevallen met goede afstemming is het mogelijk de catering van derden te betrekken.

Prijzen

De huur van de “Lady Madeleine” is afhankelijk van verschillende aspecten, zoals de duur van uw evenement, vaarperiode en de vertrek- en aankomstlocatie.

Ook ten aanzien van de cateringmogelijkheden en kosten hiervan willen wij concreet voor u weergeven. Middels het invullen van het Offerteformulier (aanmaken koppeling) kunnen wij u een uitgebreide offerte voor u opmaken. Hiermee verkrijg een concreet beeld van de kosten en de mogelijkheden, zodat u weet waar u aan toe bent.