Home

Beste gast,

Welkom op onze site van de Rondvaarten vanuit Middelburg. Op deze site trachten wij u een beeld te geven van de varende activiteiten  die wij het gehele jaar verzorgen met het luxe dagpassagiersschip ” Lady Madeleine”. Met dit moderne schip, vinden er verschillende activiteiten plaats die wij u voor u uiteenzetten.

DSC01940[2]

 

“Lady Madeleine”

De “Lady Madeleine” is het grootste dagpassagiersschip van Zeeland. Het beschikt over een ruime salon (200 plaatsen), als een groot buitendek (200 plaatsen). Het schip beschikt, als enige rondvaartboot in Zeeland over het ITS-certificaat, hetgeen weergeeft dat zij ook geheel is aangepast voor minder-valide mensen (rolstoellift, geen drempels en minder-toilet).

“Rondvaarten vanuit Middelburg”

De rondvaart gaat vanuit Middelburg naar het Veerse Meer, gaat door het Kanaal door Walcheren richting Veere.
Mede door de hoogte van het moderne schip heeft u een prachtig wijds uitzicht over Walcheren. Aan het einde van het Kanaal door Walcheren zal de rondvaartboot een schutting maken in de sluis van Veere.

Nadat u een echte schutting heeft meegemaakt, vaart de rondvaartboot op het Veerse Meer, waarna een korte tussenstop in Veere een vaartocht over het watersport- en natuurgebied Veerse Meer wordt gemaakt.
Na ongeveer 3 uur zal het schip weer terugkeren aan zijn vaste ligplaats Loskade Middelburg. Vertrek 14.00 uur, inschepen 13.30 uur

. P.S. Zaterdag 13 mei is de “Lady Madeleine” geheel volgeboekt

“Bedrijfsfeesten”

Met de “Lady Madeleine” verzorgen wij het gehele jaar door verschillende festiviteiten, waaronder verschillende bedrijfsfeesten. De maximum capaciteit voor het vieren van een feest aan boord van onze schepen bedraagt 300 personen. Zowel voor een personeelsfeest voor zo’n 80 á 100 personen, of een groter gezelschap bent u bij ons op het juiste adres.

 

“Familiefeesten en Bruiloften” 

Prijzen

  • De kosten voor de vaartocht vanuit Middelburg bedragen voor volwassenen: € 17,95
  • Voor kinderen vanaf 4 t/m 11 jaar geldt een tarief van € 11,75
  • Ook is het mogelijk een hond, aangelijnd mee te nemen tijdens de rondvaart: € 2,00

Voor grote gezelschappen/ groepen gelden voor de rondvaart Middelburg speciale tarieven. Deze kunt u middels het contactformulier opvragen.

Catering

Onder de rondvaart kunt u aan de bar verschillende dranken en lekkernijen verkrijgen. Er is een kleine kaart waaruit u een brede keuze kunt maken.

Mocht u onder de vaartocht iets speciaals willen nuttigen, waaronder een uitgebreidere lekkere lunch of bijvoorbeeld koffie met gebak, adviseren wij u dit vooraf aan te geven en middels het contactformulier daarvoor te reserveren.

Kaartverkoop

De kaartverkoop vindt aan boord, voor vertrek, plaats. Hier kunt u het liest via pinnen uw entreekaart verkrijgen.
Helaas is het niet meer mogelijk bij de Touristshop kaarten vooraf te verkrijgen.

Parkeren

Zowel voor valide als minder-validen is er op korte afstand (50 mtr) afdoende betaalde parkeermogelijkheden.

Vragen/Opmerkingen

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over de Rondvaarten vanuit Middelburg verzoeken wij u het contactformulier, zo compleet mogelijk met uw specifieke vragen in te vullen.

U kunt ons ook direct mailen: info@middelburg-rondvaart.nl . Indien u direct wilt mailen, ontvangen wij graag ook uw volledige naam, adres en telefoonnummer.