Rondvaarten Middelburg

DSC01940[2]

Rondvaarten Middelburg start op dinsdag 2 mei 2023. De rondvaart vertrekt om 14.00 uur vanaf de Loskade te Middelburg (tegenover het NS-station).

Op de vrij- en zaterdagen in juli en augustus vertrekt de rondvaart vanuit Vlissingen.

De rondvaart gaat vanuit Middelburg naar het Veerse Meer, gaat door het Kanaal door Walcheren richting Veere.
Mede door de hoogte van het moderne schip heeft u een prachtig wijds uitzicht over Walcheren. Aan het einde van het Kanaal door Walcheren zal de rondvaartboot een schutting maken in de sluis van Veere.

Nadat u een echte schutting heeft meegemaakt, vaart de rondvaartboot op het Veerse Meer, waarna een korte tussenstop in Veere een vaartocht over het watersport- en natuurgebied Veerse Meer wordt gemaakt.
Na ongeveer 3 uur zal het schip weer terugkeren aan zijn vaste ligplaats Loskade Middelburg. 

P.S. Zaterdag 13 mei is de “Lady Madeleine” geheel volgeboekt

Hieronder zal een verdere weergave worden gegeven over de aspecten van rondvaart vanuit Middelburg:

Faciliteiten

Achterdek, minder valide liftDe “Lady Madeleine” is een moderne dagpassagiersschip / rondvaartboot en is zodanig ook uitgerust.
Het schip beschikt, als enige rondvaartboot in Zeeland over het ITS-certificaat, hetgeen weergeeft dat zij geheel is aangepast voor minder-valide mensen (rolstoellift, geen drempels en minder-toilet). Ook is er een bar/restaurant aanwezig waar u verschillende dranken als lekkernijen kunt bestellen. Voor wat betreft consumpties aan boord zijn er i.v.m. beperkte signaal tijdens de vaartocht, geen pin-transacties mogelijk, wel contant. 

Vertrektijd

Vanaf dinsdag 2 mei 2023 t/m zaterdag 28 september 2023 vertrekken de rondvaarten Middelburg op zaterdagen, dinsdagen, woensdagen en donderdagen. Op de vrijdagen en zaterdagen in juli en augustus vanuit Vlissingen. Wel is het mogelijk dat op sommige dagen het schip is volgeboekt.

Het is dan ook wenselijk om, vooral voor groepen > 10 personen vooraf te reserveren, hetgeen mogelijk is via het contactformulier (svp volledig invullen).
De rondvaarten vanuit Middelburg vertrekken om 14.00 uur en eindigen ongeveer rond 17.15 uur. Op aanvraag is het bovendien voor grote gezelschappen, mogelijk om eerder een rondvaart (10.15 uur) te maken. Hiervoor geldt een minimum van 50 personen, naast een reservering vooraf.

Reserveren

Voor de rondvaarten is het voor groepen (> 15 pers) gewenst te reserveren, zowel voor kleine als grote gezelschappen. Dit is in verband met de registratie alleen mogelijk per mail, met vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. Wij zullen zorgen dat u dan spoedig wordt geïnformeerd.

.

Prijzen

  • De kosten voor de vaartocht vanuit Middelburg bedragen voor volwassenen: € 17,95
  • Voor kinderen vanaf 4 t/m 11 jaar geldt een tarief van € 11,75
  • Ook is het mogelijk een hond, aangelijnd mee te nemen tijdens de rondvaart: € 2,00

Voor grote gezelschappen/ groepen gelden voor de rondvaart Middelburg speciale tarieven. Deze kunt u middels het contactformulier opvragen.

Catering

Onder de rondvaart kunt u aan de bar verschillende dranken en lekkernijen verkrijgen (alleen contant). Er is een kleine kaart waaruit u een brede keuze kunt maken. In verband met slecht bereik onderweg, graag contant afrekenen.

Mocht u onder de vaartocht iets speciaals willen nuttigen, waaronder een uitgebreidere lekkere lunch of bijvoorbeeld koffie met gebak, adviseren wij u dit vooraf aan te geven en middels het contactformulier daarvoor te reserveren.

Kaartverkoop

De kaartverkoop vindt aan boord, voor vertrek, plaats. Hier kunt u het liest via pinnen uw entreekaart verkrijgen.
Helaas is het niet meer mogelijk bij de Touristshop kaarten vooraf te verkrijgen.

Parkeren

Zowel voor valide als minder-validen is er op korte afstand (50 mtr) afdoende betaalde parkeermogelijkheden.

Vragen/Opmerkingen

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over de Rondvaarten vanuit Middelburg verzoeken wij u het contactformulier, zo compleet mogelijk met uw specifieke vragen in te vullen.

U kunt ons ook direct mailen: info@middelburg-rondvaart.nl . Indien u direct wilt mailen, ontvangen wij graag ook uw volledige naam, adres en telefoonnummer.